> Producten

De beste producten, van robuust brood tot de lekkere snack.

 

Consumenten van nu weten beter dan ooit wat zij willen. Het sleutelwoord daarbij is keuze. Keuze wat zij eten en wanneer. Daarom ontwikkelen we het juiste bakkerij-assortiment, om de consumenten te verleiden met de lekkerste producten voor elk eetmoment.

 

Met pure passie bakken wij in onze bakkerijen een compleet en gevarieerd assortiment dat in diverse condities verkrijgbaar is: vers en gekoeld. Ons logistieke netwerk met landelijke dekking stelt ons in staat om onze producten te leveren op elk gewenst moment. De meeste producten van Dutch Bakery zijn atmosferisch verpakt. Daardoor zijn ze lang houdbaar en kunnen nog tot weken nadat ze geproduceerd zijn worden bewaard. Het verpakken gebeurt in een geavanceerde cleanroom, die optimale hygiëne en houdbaarheid garandeert. Al onze producten kunnen in uw Private label worden verpakt, maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze merken Easy Bakery en Dutch Bakery.

 

 

Het assortiment van Dutch Bakery

 

Koekjes in een potStokbroodKleinbroodItaliaanse specialiteitenSpecialiteitenWorstenbroodSaucijzenbroodMini party snacksHartige specialiteiten

 

 

EN / NL

MENU