Medewerker technische dienst

Standplaats Tilburg,

3-ploegendienst, 38 uur

Ben jij een flexibel ingestelde techneut die graag werkzaam wil zijn binnen een innovatief bakkersbedrijf waar kwalitatief hoogwaardige (afbak)producten door middel van moderne productiemethodes worden geproduceerd en zuurstofarm verpakt? Dan is Dutch Bakery op zoek naar jou!

 

Medewerker Technische dienst (3 ploegendienst, 38 uur).

 

De functie

Als Allround medewerker technische dienst draag je zorg voor de technische staat van de productielijnen, verpakkingsmachines en overige materiaal, waardoor maximale efficiency, rendement en leverperformance gerealiseerd kan worden. De nadruk ligt voornamelijk in het oplossen van elektrische als mechanische storingen.

 

Taken en verantwoordelijkheden

Inspecteren van het machinepark;

Verrichten van preventief onderhoud;

Verhelpen van storingen;

Proactief meedenken over verbeteringen aan het productie- en verpakkingsproces;

Werken conform de geldende kwaliteitseisen zoals BRC, IFS en HACCP;

Instrueren van medewerkers m.b.t. de bediening van machines;

Registreren van werkzaamheden in het onderhoudssysteem.

 

Jouw achtergrond

Je beschikt over een afgeronde elektrotechniek, werktuigbouwkunde of mechatronica opleiding op MBO niveau 3. Daarnaast heb je minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Proces kennis en ervaring binnen de food is een pré. De volgende competenties zijn op jou van toepassing; analyseren, plannen en organiseren, probleemoplossend werken, stressbestendig en flexibel. In de uitvoering van je werk ben je creatief en durf je te improviseren. Het is een must dat je woonachtig bent in de omgeving van Tilburg met een woon- werkverkeer afstand van maximaal 30 minuten.

 

Ons aanbod

Een uitdagende fulltime (38 uur) functie binnen een innovatief bakkersbedrijf met een modern machinepark. Het technische team bestaat naast een Hoofd TD uit 3 andere collega’s. In deze functie ben je werkzaam in een 3 ploegendienst en maakt onderdeel uit van een vast team binnen de productie. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De CAO voor het Bakkersbedrijf is van toepassing.

 

Reactie

Voor meer inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jeroen van Werkhoven te bereiken op 06 51488710. Als je jezelf herkent in het bovenstaande profiel nodigen wij je uit om zo snel mogelijk te solliciteren. Graag ontvangen wij je CV met motivatie per email, deze kun je sturen naar Ellen Brouwers (Personeelsmanager) hr@dutchbakery.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Dutch Bakery B.V.   •  Kronosstraat 2  •  5048 CE Tilburg  •  Nederland  •  T : +31 (0)85 – 9027800  •  E : info@dutchbakery.nl

Dutch Bakery B.V.   •  Tilburg  •  Nederland  •  T : +31 (0)13 – 5490290  •  E : info@dutchbakery.nl