Ploeg chef

Standplaats Alkmaar, fulltime 40 uur, 2 ploegen

Wil jij graag werken bij een innovatief bakkersbedrijf? Hecht jij veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit? Voel jij je prettig in een dynamische werkomgeving? Dan is Dutch Bakery de ideale werkgever voor jou.

 

Dutch Bakery (opgericht in 1936) is een toonaangevend industrieel bakkersbedrijf, gespecialiseerd in zuurstofarm verpakte en diepgevroren broodproducten, bladerdeegproducten en oriëntaalse snacks. Dutch Bakery heeft vestigingen in Waalwijk, Tilburg, Eindhoven, Rijen en Alkmaar. De producten van Dutch Bakery worden zowel in Nederland als in het buitenland aan de grote supermarktorganisaties verkocht.

 

Ter versterking van ons team in Alkmaar, waar (oriëntaalse) snacks als bapao, pita en pastei gemaakt worden, zijn wij op zoek naar een Ploeg chef (Standplaats Alkmaar, fulltime 40 uur, 2 ploegen)

 

De functie

Als ploeg chef ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de geplande productie in de productie- en inpak afdeling, zodanig dat de opdrachten binnen de gestelde normen ten aanzien van kwaliteit en kwantiteit worden uitgevoerd. Daarnaast werk je deels mee in de ploegen en ben je verantwoordelijk voor de productieplanning en voldoende bezetting.

 

Taken en verantwoordelijkheden

• Het geven van (werk)instructies waarbij je er op toeziet dat deze opgevolgd worden en bijstuurt indien nodig.

• Toezien op het juist gebruiken van inventaris/apparatuur en de directe omgeving en het nemen van acties bij afwijkingen, storingen, e.d.

• Zorg dragen voor de tijdige beschikbaarheid van (productie)middelen en zorgen dat deze tijdig besteld worden bij de leveranciers.

• Signaleren van knelpunten in de operationele bedrijfsvoering en hier voorstellen ter verbetering voor doen.

• Richten op het continue verbeteren van bedrijfsprocessen.

• Zorg dragen voor personeelsvraagstukken, zoals het aannemen van nieuwe medewerkers, frequent verzuim gesprekken voeren, regelen van verlof, etc.

• Coachen van medewerkers.

 

Jouw profiel

• Mbo werk- en denkniveau.

• Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in een productieomgeving of een aanverwante bedrijfstak.

• Kennis van BRC, IFS en GMP-normen.

• Kennis van productie- en inpaktechnieken.

• Kennis van product- en verpakkingseigenschappen.

• Kennis van interne procedures (personeel, materiaal, installaties, kwaliteit, etc.)

• Betrouwbaar, positieve instelling, team player, stressbestendig, georganiseerd, communicatief vaardig, flexibel, proactief.

 

Ons aanbod

• Een veelzijdige functie in een dynamisch familiebedrijf dat volop in ontwikkeling is

• Een prettige, informele werkomgeving met enthousiaste, betrokken collega’s

• Aandacht voor professionele ontwikkeling

• Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 40 vakantiedagen

• De CAO voor het Bakkersbedrijf is op Dutch Bakery van toepassing

 

Reactie en informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Christiaan Gankema, (Manager productie en onderhoud) op telefoonnummer: 0643019852.

 

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden over de functie? Stuur dan je motivatie en cv naar Simone van Rooijen (HR-manager) hr@dutchbakery.nl. Wie weet verwelkomen wij jou binnenkort wel als onze nieuwe collega!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Dutch Bakery B.V.   •  Kronosstraat 2  •  5048 CE Tilburg  •  Nederland  •  T : +31 (0)85 – 9027800  •  E : info@dutchbakery.nl

Dutch Bakery B.V.   •  Tilburg  •  Nederland  •  T : +31 (0)13 – 5490290  •  E : info@dutchbakery.nl